Όπως περιποιούμαστε την εμφάνισή μας και αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι περιποιούμαστε και την ένδυση του οίκου μας, εξοπλίζοντάς τον με τα κατάλληλα αντικείμενα.

Όπως περιποιούμαστε την εμφάνισή μας και αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, έτσι περιποιούμαστε και την ένδυση του οίκου μας, εξοπλίζοντάς τον με τα κατάλληλα αντικείμενα. Στόχος μας είναι, φυσικά, η δημιουργία ενός χώρου, οικείου και λειτουργικού μέσα από τον οποίο θα αντικατροπτίζεται η προσωπικότητά μας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ;

Οι χώροι μας να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και να περιλαμβάνουν στοιχεία του προσωπικού μας γούστου και μας προτείνουν να εξετάσουμε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά.

Το πρώτο από αυτά, αφορά το μέγεθος του χώρου. Εάν τα τετραγωνικά είναι πολλά, μην αγοράσετε μικρά έπιπλα. Πρώτα απ’ όλα γιατί ο χώρος σας θα φαίνεται οπτικά φτωχός, και δεύτερον γιατί ακόμη κι αν διαθέτετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε πολλά έπιπλα, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τον κοσμήσετε επαρκώς. Επομένως η σωστή κατευθυντήρια γραμμή, ορίζει πως για τους μεγάλους χώρους καταλληλότερη εφαρμογή γνωρίζουν τα ογκώδη επιβλητικά έπιπλα.

Το ακριβώς αντίθετο, ισχύει για τους μικρότερους χώρους. Ένα ογκώδες μεγάλο έπιπλο σίγουρα προσδίδει στυλ σε έναν χώρο κυρίως όταν είναι και ιδιαίτερο, όμως περισσότερο μειώνει την καλαισθησία του χώρου σας παρά την αναδεικνύει όταν η οικία σας είναι περιορισμένου μεγέθους. Στους μικρότερους χώρους, ταιριάζουν έπιπλα μικρά, που να καλύπτουν πρακτικές ανάγκες, και αν ο στόχος σας είναι η ανάδειξη, καλύψτε την επιλέγοντας έπιπλα με έντονα χρώματα και σχέδια

πηγη: http://www.maisondecoration.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU